Vállalati tanfolyamok

A DIALÓG Nyelviskola és Vizsgacentrum vállalatokhoz kihelyezett oktatással is foglalkozik 1993-as alapítása óta. Nyelvi kurzusokat kínálunk angol, német, olasz, és magyar mint idegen nyelven. A tanfolyamokat a vállalat által meghatározott helyszínen, időpontokban és gyakorisággal tartjuk, teljes mértékben alkalmazkodva az  igényekhez. Kínálatunkban szerepelnek az általános nyelvi képzések mellett az üzleti és speciális szaknyelvi kurzusok (jogi, számviteli, idegenforgalmi stb.) és nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamok is. Szakmai tapasztalatainknak köszönhetően megoldást nyújtunk a megbízóink egyéni elvárásaira is.

Mivel a DIALÓG Nyelviskola és Vizsgacentrum Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, rendelkezik akkreditált nyelvi programokkal is, ezért a vállalat az általunk nyújtott nyelvi képzéseket az adók módjára fizetendő szakképzési hozzájárulás terhére teljes egészében elszámolhatja.

Tanfolyamaink a Közös Európai Referencia Keret (KER) nyelvi szintjeihez igazodnak.

A DIALÓG Nyelviskola és Vizsgacentrum nyelvtanfolyamain a négy alapkészség (írás, olvasás, beszéd, beszédértés) harmonikus fejlesztése mellett kiemelt szerepet kap a kommunikációs készségek fejlesztése. Oktatóink felnőttoktatásban kellő tapasztalatot szerzett, diplomás nyelvtanárok, akik munkájukban elhivatottak. Hatékony, kommunikáció központú, eredményes és jó hangulatú órát képesek tartani felnőtteknek. A tanfolyamokon igyekszünk megteremteni az egyensúlyt a magas színvonalú szakmai munka és a kellemes, barátságos tanulói légkör között.

Tanfolyamkezdés előtt a vállalat által a képzésben való részvételre kijelöltek nyelvi szintjét INGYENES SZÓBELI ÉS ÍRÁSBELI TUDÁSSZINTFELMÉRŐ és személyes elbeszélgetés segítségével állapítjuk meg, mely a vállalattal egyeztetett helyen és időben történik. A felméréssel biztosítjuk, hogy csakis azonos szinten lévő hallgatók kerüljenek egy csoportba.

A tanfolyam helyszíne lehet:

  • kihelyezett vállalati tanfolyamként a vállalat telephelyén vagy
  • a DIALÓG Nyelviskola és Vizsgacentrum oktatótermei.

A tanfolyam során figyelemmel kísérjük a hallgatók előrehaladását, fejlődését, melyről a vállalat vezetését folyamatosan informáljuk. A tanfolyamot szóbeli és írásbeli záróvizsga zárja, melynek eredményessége esetén a hallgatók Tanúsítványt kapnak a tanfolyam sikeres elvégzéséről.


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy kérdése van, írjon nekünk és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.