GARANTÁLT NYELVVIZSGA angol és német nyelvből!

Szeretne biztosra menni a nyelvvizsgán? Ugye Ön sem szeretné, hogy többszöri próbálkozás után se sikerüljön a nyelvvizsgája? Ebben segít a GARANTÁLT NYELVVIZSGA szerződésünk!

Mit jelent a GARANTÁLT NYELVVIZSGA szerződés?

A DIALÓG Nyelviskola és Vizsgacentrum a megfelelő tanfolyami modulok sikeres elvégzését követően garantálja, hogy Ön is sikeresen nyelvvizsgázik. Ha a garantált nyelvvizsga szerződésünk szerint készül a vizsgára, nyelvi fejlődése időben és költségekben tervezhetővé válik az Ön számára!

Mi a lényege a szerződésnek?

  1. A tanuló és nyelviskolánk együtt meghatározza, hogy mely nyelvből, milyen típusú és szintű (alap-, közép- és felsőfok) nyelvvizsgát szeretne tenni a tanuló.
  2. A DIALÓG Nyelviskola és Vizsgacentrum vizsgáztatói jogosultsággal rendelkező tanárai felmérik a tanuló aktuális (szóbeli és írásbeli) tudásszintjét, majd javaslatot tesznek, hogy a tanulónak kb. hány órát kell még tanulnia a sikeres vizsga érdekében. Erről iskolánk írásos szerződést köt a tanulóval. (szerződést kötni és egyben garanciát vállalni a legalább 100 órás csoportos vagy legalább 60 órás egyéni képzésre tudunk.)
  3. A tanuló vállalja, hogy a szintfelmérés alapján szükséges számú tanfolyami óraszámot (modult) a szerződésben megadott határidőig elvégzi iskolánkban.
  4. A tanuló vállalja, hogy az órák legalább 90 %-án részt vesz (csoportos képzés esetén), és a tanfolyamközi felmérőkön (szóbeli és írásbeli) legalább 80%-os eredményt ér el, valamint lelkiismeretesen elvégez minden házifeladatot, amelyet magasan képzett oktatóink adnak.
  5. Az egyes modulok sikeres teljesítését az iskola szakmai vezetője ellenjegyzi.
  6. A megállapított mennyiségű tanórát követően a tanuló a szerződésben foglalt időpontban nyelvvizsgát tesz a DIALÓG Nyelviskola és Vizsgacentrum szervezésében, helyben.
  7. Amennyiben a nyelvvizsga egésze vagy annak valamely része (komplex vizsga esetén) sikertelen, a tanulót a továbbiakban ugyanolyam ütemezésben INGYENESEN tanítjuk a következő vizsgaidőpontig, amíg sikerül a nyelvvizsga.

TERVEZE MEG a nyelvi fejlődését, nyelvvizsgáját időben és költségekben!
Kérje a „GARANTÁLT NYELVVIZSGA” szerődésünket beiratkozáskor!


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy kérdése van, írjon nekünk és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.