Bemutatkozás

Üdvözöljük a Dialóg Nyelviskola és Vizsgacentrumban!

Iskolánkat 1993-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy az akkoriban bevett „tömegoktatás” helyett a minőségi képzésre helyezzük a hangsúlyt. A DIALÓG NYELVISKOLA ÉS VIZSGACENTRUM néhány év alatt a délnyugat-magyarországi régió piacvezető nyelviskolája lett a felnőtt nyelvoktatás és vizsgáztatás területén. Fő tevékenységünk angol, német és olasz nyelvtanfolyamok illetve nyelvvizsgák szervezése iskolánkban Nagykanizsán és vonzáskörzetében.

Oktatási rendszerünk kialakításakor arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a számára legelőnyösebb oktatási formát és mindazt a szolgáltatást, mely a lehető legeredményesebb nyelvtanuláshoz szükséges.

Szolgáltatásaink minőségét a 2001-óta folyamatosan meglévő Államilag Akkreditált Felnőttképzési Intézményi cím, valamint az Akkreditált Nyelvi Képzési Programjaink biztosítják, melyek egyben garantálják is a magas színvonalú, hatékony nyelvoktatást.

Iskolánk 2001-óta a City & Guilds angol nyelvű, nemzetközi érvényességű egynyelvű nyelvvizsga, a GOETHE INSTITUT német nyelvű, államilag elismert és nemzetközi érvényességű egynyelvű nyelvvizsga, illetve 2009-óta a TELC angol és német nyelvű, államilag elismert és nemzetközi érvényességű egynyelvű nyelvvizsga akkreditált vizsgahelye.

A kiérdemelt szakmai és minőségirányítási címek azt az elhivatott munkát jelzik, amelyet évek óta végzünk az idegennyelv-oktatás területén. Tanáraink szívügyüknek tekintik a hatékony, minőségközpontú nyelvoktatást. Szakmai felkészültségük, az új iránti fogékonyságuk illetve a hallgatókkal kialakított barátságos kapcsolatuk biztosítéka a sikeres nyelvtanulásnak.

Korszerűen felszerelt tantermekben kellemes, nyugodt légkörben, kis létszámú csoportokban vagy egyéni képzésben folyik a nyelvtanulás. Az oktatás és a szakmai munka eredményességét és változatosabbá tételét segítik a modern nyelvkönyvek, a multimédiás nyelvoktató segédanyagok és az idegen nyelvi hanganyagok. Szaknyelvi vezetőtanáraink az oktatás színvonalának biztosítása érdekében rendszeres időközönként látogatják az órákat, ellenőrzik a tantervek és óratervek betartását.

Nyelviskolánk a tanulói igényeket figyelembe véve, több éves szakmai tapasztalat alapján különböző szekciókat hozott létre, hogy diákjaink minél hatékonyabban valósítsák meg nyelvtanulási céljaikat. Az általános és középiskolás diákok, valamint a felnőttek és a cégek egyaránt megtalálhatják itt a számukra legmegfelelőbb képzési formát. A tanulni vágyó hallgatók az ingyenes tudásszint felmérést követően kezdhetik meg tanulmányaikat. A tanfolyamokat kezdőtől a felsőfokig, az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszer követelményeinek (A1-C2) megfelelően indítjuk. A szintrendszerben a tanulók előre kiszámíthatóan haladhatnak a kívánt nyelvtudás megszerzése felé.

Nyelviskolánk teljes körű Államilag Akkreditált minőségbiztosítással rendelkezik. Minőségpolitikánk magában foglalja a nyelvoktatás és vizsgáztatás minőségének és hatékonyságának javítását, a megvalósult nyelvi képzések folyamatos vizsgálatát és elemzését. A minőségi nyelvoktatás iránti elkötelezettségünk eredménye, hogy a beiratkozott és elégedett hallgatóink száma évről évre növekszik.

Reméljük, hamarosan Önt is hallgatóink között üdvözölhetjük!


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy kérdése van, írjon nekünk és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.